Grandoption

Ha lesz egy Binary Option leányvállalatja, ez a világ legnagyobb bináris opció platformja,

 

A „bináris” azt jelenti „egyedülálló” vagy „egy”, az opciók jelentése választás, választási lehetőség. A pénzügyi világban, amikor bináris opción fektetsz be, egy eszköznek, árunak, részvénynek vagy devizának az elvárható irányba való elmozdulásába fektetsz be. A bináris opciónak számos különböző elnevezése létezik, beleértve opciókat és a „digitális opciókat” is. Minden egyes fenti elnevezés a bináris opció mögött rejlő alapkoncepciót képviseli – egyértelmű igen/nem választás egy előre meghatározott százalékos kifizetéssel.

 A sportfogadáshoz hasonló, de a szorzok 1,8 körül van.

 

Tekints bele a bináris opciók kereskedési platformjába itt.

 

Belépés itt

 

CPA Program

$ 100 - $ 350

 

24option egy teljesen biztonságos hely, és a szabályozott CySEC bináris beállítások bróker. A kereskedők merítsen a szakértő pénzügyi ismeretek dedikált account menedzserek és többnyelvű ügyfélszolgálati munkatársak 24/7.

 

Kattints ide a regisztrációhoz, és kezdj el pénzt keresni azonnal.

 

Partnerprogram

Miért Binary Option Partnerek?

Bináris opciók kereskedelem vált az egyik legjövedelmezőbb módszer az online pénzügyi piacokon kereskedés területén. Ennek eredményeként vált fő attrakció a leányvállalatok is. Bináris opciók mindenki számára hozzáférhető, és az egyik nem kell a pénzügyi háttérrel ahhoz, hogy a kereskedelem sikeresen. Ez megnyitja a piacot, hogy egy hatalmas különböző emberek, így kiváló piacának affiliate oldalak. Az okos marketingesek és leányvállalatai, akik szeretnének nyújtani a legújabb online kereskedési módszerek az elsők, akik kapcsolt bináris lehetőségek kereskedés a saját telek vagy hálózatok.

 

Mester Leányvállalatok:

al-leányvállalatok hozzánk, akkor lehet keresni egy 10% -os részesedéssel a profitot.

Kérjük, számlát nyitni , hogy megvitassák.

 

Belépés itt

 
 
 Olvass tovább: http://online-job8.webnode.hu/fx-partner-program/grandoption/
 

Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...